Alejandra - Idag röstar vi!
Vi har nyss kommit hem efter en sväng till våra röstlokaler. Sambon och jag tillhör olika distrikt. 

Jag har starka åsikter och flera partier tar upp sådant jag anser är viktigt för framtiden. Både ur mitt och sonens perspektiv, samt ur ett samhälls perspektiv.  Mina tankar och åsikter tas som sagt upp av flera partier och eftersom man inte kan rösta på flera så gick min röst till det partiet som gynnar min son bäst och då både kortsiktigt och lite mer långsiktigt. Det är trots allt de små som är framtiden och måste få de bästa förutsättningarna, att lyckas och få möjligheten till att bli det de vill bli. 

Så min röst är nu lagd.
(null)
Alejandra - mina nya höst shossar.
Äntligen hittar jag ett par shossar i tid och som jag gillar. Skorna som är beige är de nya.

(null)

Under hela sommaren letade jag efter flipflop och har ännu inte hittat. Enda kravet var att de skulle helst vara svarta och breda i modellen. Men noop hittade inga. Jag har små fötter men breda så det är svårt att ha vissa smala barn skor men när jag väl hittar skor jag gillar och som passar, så måste jag slå till. Så jag slog till!

Billiga, fina och bekväma 👌🏼
Alejandra - förkyld 🤧
Jag fortsätter förkyld, även liten och killen är fortfarande förkylda. Idag blev det en jobba på distans dag. Känner lite av en skuld så mina närmaste kollegor har lyckat bli förkylda de med. Ja, efter att hängt med mig i måndags. Jag var dock bara hes och varken snorig eller febrig. Men är fortfarande hes. Snart är jag nog frisk igen. Eller ja, förhoppningsvis alla vi som är förkylda. 

Nu ska jag jobba vidare 🤟🏼🤓