Alejandra - det blev en macka!
Nej! Jag kunde inte hålla mig, så jag börjar dagen med en focaccia med ost, kalkon och tomat 

(null)

Mööömma! 👌🏼
Alejandra - god morgon
En härlig morgon med en mysig pojk som ville ligga kvar i sängen. Vi låg kvar och kollade på Bolibompa. Men sen påminde han sig själv om att han ska till atito, så då flög han snabbt ur sängen och då var det mysiga slut.

Klä på oss för att åka till atito och sen ta oss till jobbet. 

Var även hos läkaren idag för kontroll och måste nu lämna blodprover. Så det får jag göra i nästa vecka. Lillen måste också lämna blodprover. Så får kanske bli nästa vecka.

Nu rör jag mig till jobbet och är vrålhungrig. Så kanske köper något på vägen. Får se om jag orkar.. 

Ska passa på att vila lite innan jag når min destination 😘
Alejandra - utbildning
Har varit på utbildning måndag och tisdag. Idag var jag åter på jobbet och jobbade på som vanligt. Mycket trassel fortfarande. Men åkte hem tidigare för att få på utvecklingssamtal med sonens fröken för att prata om hur det har gått hittills, efter inskolningen. Det fanns inget negativt att säga och sonen gillar sin fröken. Han har egentligen tre (fyra - pga. Honom) men han har en favorit. 
De har fått beviljat att ha en extra person till på hans avdelning, när han är där. Så då får han mer tid med sin favorit fröken. Vilket blir positivt för alla. Och nej de har inte en extra person för att han ska kunna vara med sin favorit fröken utan på grund av hans andningsuppehåll och att han sätter i halsen så är de flera så att de kan ha koll på honom. 

Iaf nu hänger vi alla tre i vardagsrummet innan det är sovdags för oss alla. 
Hulken och Elsa i samma program och ibland dyker spindelmannen upp och även paw patrol.
Hahaha! 

Nu vill lillen ha fotmassage så vi hörs!
🌸