Alejandra - vobbar 🤧
God morgon!

Killen fick ta sig till jobbet idag. Lyckan har även drabbat mig nu. Har ont i halsen och ät förkyld. Så jag passar på att vobbar (= vabbar samtidigt som jag jobbar hemifrån).
Hoppas på att få något gjort. Liten är ynklig och vill bara vila så nu börjar jag dagen med att snyta mig och liten. Vi passar även på att nysa samtigt. Prosit till oss 🤧
Alejandra - home sweet home
Har avslutat min jobbdag och är på väg miot tåget. Ja, kan du gissa? Förseningarna fortsätter och mitt tåg hem är inställt och måste ta nästa. Det har hunnit bli en stor folkmassa och alla ska väl med samma tåg 😏 jag som hade planer att vara hemma relativt tidigt, men det är redan kört. 

Känner mig inte så trött som jag hade förväntat mig, med tanke på hur lite jag sov.. men nu längtar jag hem till mina älsklingar.

Mitt tåg är här nu. Står tråkigt bland folket på tåget. Kan du gissa åter igen? Det är tekniska problem med tåget så blir ståendes här ett tag 😫 Jäkla SL!

Nu fick jag sittplats, folk kliver av tåget.. men jag väntar tålmodigt nu när jag har fått sittplats. Jag är ju förhoppningsvis hemma snart.

Home sweet home 🤗
Alejandra - första dagen
Gårdagen var min sista semesterdag. Kändes tråkigt för att det finns inget bättre än att få vara hemma med mina älsklingar. 

Jag kunde ha börjat min första arbetsdag med vab men killen fick ta det. Son var hängig och trött när han kom hem igår, efter förskolan. Feber fick han under natten, och sov jättedåligt. Så ingen bra sömn har jag fått i natt.

Börjar även dagen med ett inställt tåg och förseningar. Tjoho, vardagen är välkommen 😒🤥😫 Men jag är peppad inför jobbandet, har mycket jag vill göra och ska genomföra.

Ha en trevlig torsdag! 💜