Alejandra - halloj!
Jo jag vet att det var ett tag sen.. har bara inte funnit tiden att skriva några rader.

Men det gjorde jag NU😊

Sitter med lillen och kollar på lite barnprogram, medan han äter en hemmagjord pizza. Det är lördag och han lunchar på bra. Ibland får man bli lite bortskämd.
(null)

Men vi har hållt med inskolningen, hänt hemma, varit ute på äventyr och lite blandat. Kanske skriver lite mer sen men nu ska vi sjunga vidare 💜
Alejandra - stor dag imorgon
Idag är vi ute på span! 

(null)

(null)

Medan killen jobbar är jag, mini och Swifty ute på span! Imorgon är det en stor dag.. men magknip för mig. Lillen ska besöka förskolan och börja inskolningen. 

Han kommer nog att gilla att vara med andra barn som sen blir hans vänner men för mig är det en massa andra saker som oroar mig. Vi har nu även fixat en andningslarm så att de kan ha på förskolan.

Det sköna med att lämna hos Papa var att han aldrig, bokstavligen aldrig föll en tår för att bli lämnad hos morfar. Han var alltid glad att komma dit och jag vet att Papa var noggrann med att han skulle äta och få i sig mat. Men vi får se hur det blir. Många försöker trösta med att: han kommer att se andra barn äta och börja äta. Men noop det har inte fungerat hittills och jag skulle aldrig tvinga i honom mat för att annars så skulle han bli utan, som vissa säger att jag ska göra. Att äta ska inte vara en trauma så nej, det skulle jag aldrig göra. Men vi får se hur allt går.

Det sköna är att Papa gärna fortsätter att ha honom och att det kanske blir en kombo av förskola och morfar. 

Men nu hoppas jag på det bästa och att han gillar förskolan 😊

Alejandra - än halt
Så vad pysslar vi med? Egentligen inte så mycket på senaste tiden. Har mest hängt här hemma då lillen än haltar. Han sår börjar även blöda mycket när han går ett längre tag. Han är ingen vagnpojke heller. Han vill gärna springa runt och leka. Men det kan han inte göra nu. Så vi har varit i stan en kväll och sen mestadels varit hemma, på olika parker och tagit det ganska så lugnt för hans skull.Men imorgon ska vi nog hitta på något. Killen har planeringsdag på jobbet och behöver vara där. Så då blir vi bara tre. Swifty är här hos oss 🙌🏼 så mysigt att ha henne här. Men saknaden efter min Poopie är enorm. Önskar att hon vore här och sällskapade oss. 

Killen står och lagar pannkakor nu. Jag och lillen tittar på tv på soffan. Men ska börja duka upp. Snart blir det en promenad ✌🏼