Alejandra - ledig för att göra massor
Idag har jag semester. Det är en sådan dag då jag måste hinna göra saker som jag vanligtvis inte hinner med. 
  • Hämta carport-dosa och skriva på kontrakt. Vi har fått en till parkering och det är den precis bredvid oss, så vi är så glada för det. Slipper trängas med någon annan bil eller människa.
  • Lillen har sjukhus för att kolla andningen.
  • Tvätta kläder. Det har blivit stora högar nu när jag inte har haft lika mycket tid på eftermiddagarna, för att vi har kommit hem så sent.
  • Städa allmänt
  • Etc.

Jag ska också passa på att umgås med min son för att även han är "ledig". Han är inte hos morfar utan jag tar honom så att papa får vila lite. 

Lillen var uppe före tuppen så det betyder att även jag var det. Snart blir det frukost innan vi beger oss ut och ska påbörja mina "måsten". 

Ha en bra torsdag!💜
Alejandra - dagens konferens
Idag var jag iväg på konferens med min nya sektion. Ja, jag kommer att byta roll och därav bytet avdelning och sektion. Så idag var det en sådan "lära känna varandra"- och "få förståelse på vad som ska göras"-konferens.

Börjar dagen med frukost på plats
(null)

En aktivitet gick ut på att bygga ett instrument, förutsättningarna var: tre personer med olika kompetenser ska bygga ett instrument inom 30 minuter.
(null)

Det här blev vår slutprodukt 😂 en bärbar trumma som man trummar med genom att dra och släppa gummisnoddarna underifrån.
(null)

Känns nu spännande och utmanade att börja mitt nästa uppdrag. Men jag börjar inte riktigt än, utan första april 💼👩🏻‍💻
Alejandra - 😧
Igår kväll skulle jag äntligen få fem minuters vila innan det var dags att fortsätta kvällen. Tar min mobil och ska spela ett spel av Mobile Legends, hade inte spelat på länge. Tänker att jag slänger mig på sängen för att köra en matcha. Tänkt och gjort. Slängde mig på sängen och hamnade precis på en kudde som låg perfekt. Ser då i ögonvrån att något rör sig vid kudden. Av ren reflex boxar jag till det. Sätter mig snabbt på knä för att inspektera vad jag precis har slagit på. Det är en fet, brun, hårig spindel på en storlek av en gammal femkrona 😵 Ryser till i hela kroppen när jag ser den. Ser även att den inte rör sig. Reser mig upp och går till älskling: - jag boxade den men jag rör fan den inte igen! 
Älsklingen har spindelfobi men plockade bort den. Bara ryser nu av tanken av den 😩

Jag vill bara säga förlåt för att du inte fick behålla livet men det var inget personligt, utan självförsvar. Vilket jag märker att även du tappert hann försvarade dig.

Fick ett sort utslag på handen strax efter att jag boxade spindeln så antar att den hann försvara sig innan den lämnade oss.
(null)

RIP "lilla" spindeln 🖤