Alejandra - tandläkare

Då var jag klar hos tandläkaren och 700kr fattigare 😊 men vad gör man inte för att ha ett fint leende, fräsch andedräkt och bra hälsa. Tänderna behövs hela livet! Självklart kan de ersättas med löständer eller skruvar, men det är inte samma sak!


Inga hål, bara lite tandsten men annars toppskikt på dessa gaddar! Så nu kan jag fortsätta le, dofta gott och äta bra 😁

Men! MEN, med stora bokstäver, i oktober ryker två av mina visdomständer 😫 är redan rädd och nervös! Hatar, hatar, skriver det igen, hatar att få bedövning i mun och att känna hur det gnisslar och dras. Så jag frågade om hur man kunde göra.. då sa min tandläkare att man kan få en lugnande cocktail. Mitt svar var, vet inte vad det finns i den, men den vill jag ha! Hon varnade att jag kommer då att behöva sällskap och varken köra eller planera in något den dagen, för att man är inte sig själv.. Hahaha! Skriv att jag ska ha det svarade jag.
Är såå nojig redan nu.. 😫 men nu ska jag inte oroa mig för oktober.. ja juste, jag kommer dessutom att bli ca 5000kr fattigare den månaden. Skoj! 

Måste bara tillägga att jag fick en härlig början på besöket, hos tandläkarn. Hon kom till väntrummet och ursäktade sig att hon skulle dröja lite.. inga problem! Svarade jag. Sätter mig sen i deras massagestol 🙌🏼 jag var i himlen! Inte alls långt ifrån att däcka. 😂

Man ser det på mig 👇🏼🤣

Underbart!! 


Nu sitter jag på tåget hem och ska hämta min bebis. Längtar!

Alejandra - morgonstress 😓

Hela morgonen har gått ut på att göra oss i ordning inför lämning hos Mamita, för att jag ska kunna gå till tandläkaren. Har tid kl 13:45 men det är så mycket som måste/behövs göra innan vi går hemifrån.


- Måste kamma mig, lillen ville också kamma och leka med mitt hår.
- Måste borsta tänderna, lillen ville också borsta mina tänder.
- Äta frukost, det gick smort.
- Packa allt vi behöver ha med oss, men lillen ville enbart vara i min famn, vilket gjorde det lite svettigt för mig
- Klä på oss, han tog av sig strumporna så fort jag tog på de och samma sak med mössan.
- Köpa SL-kort, går till killen för att hämta ett kort att ladda, men då är hans kort spärrat och blev ändå tvungen att köpa ett nytt kort att ladda på. 
- Skynda oss till bussen, som ändå var sen.

Väl hemma hos mamma var jag genomsvettig och helt slut. Tur att jag fick hjälp av lilla syster och hennes kille att bära upp vagnen. Kan säga att vagnen är tyngre än vad jag är så jag typ halv flyger framåt när jag går ner med den för trappor. I know, små läskigt.

Nu sitter jag i alla fall på bussen och hoppas att vara där något innan min tid. Får hopppas att allt rullar som det ska, annars blir det att jogga och svettas mer. Men nu ska jag inte vara pessimistisk.

Måste pusta ut lite nu.. ✌️

Alejandra - glömde bilden!

Näää jag glömde den klassiska middagsbilden! Det är ett måste att bjuda på den, så här kommer den.

middagstallriken hos mama 🍝