Alejandra - Får man skära av sig huvudet?

Har jätteont i huvudet :( har haft det nu i tre dagar. Har krigat på men idag är det för mycket så det är nässpray mot huvudvärk och sen vila som gäller.

Får man skära av sig huvudet? Då kan man ju inte få huvudvärk >.<

Usch, man har längtar efter solen och värmen men nu håller man på "dö" av det. Älskar värmen men hatar solen. Så från och med nu är det solglasögon eller snapback som gäller.

Peace out ✌

Anthon - Inte förvånad!

Idag blev jag besviken på en person som ofta genom åren gjort mig besviken. Helt ärligt har jag slutat att bli arg och ledsen för att det här är något jag räknar med när det gäller den här personen, eller jag ska inte säga att jag blev besviken för det är fel ord för jag känner mer att det var otroligt respektlöst! Jag orkar inte bry mig längre!

Hade skrivit mycket längre men tog bort det, för jag har aldrig smutskastat dig och kommer aldrig att göra det heller, håller det för mig själv. Du gjorde dina val och jag har blivit man nog att acceptera dom!

Acceptera då när jag säger ring mig inte, kontakta mig inte.

Dags att sova nu fan! Helt slut!
Skriver mer imorgon behövde bara få skriva av mig lite!

Må bäst!

Alejandra - Delar med mig
Måste bara dela med mig av dessa två låtar. Vet inte varför jag har fastnat för de men de är härliga att sitta och lyssna på.

Solange - Losing you
 
Rihanna - Mother Mary