Grattis på födelsedagen bror!
Idag är det min broders födelsedag!
 
Grattis kära bror 🎉🎈
 
 
Alejandra - babybjörn
Kan säga att det är en djungel att hitta bebisprodukter. För varje pryl eller utrustning som man behöver finns det minst tio alternativ per märke. 

Nästa grej som vi behövde var ett bärsele. Det finns hundratals att välja mellan och jag har ännu inte förstått skillnaden mellan de alternativen jag fastnade för. I slutändan valde vi ett bärsele som fungerar både för killen, som är längre och mig, som är kortare. Den skulle också vara enkel att ta på och vara i sådan material som är slitstarkt och inte gör en svettig. Kravet var också att den skulle kunna användas på flera sätt.

Valet blev en Babybjörn One Mesh. Mer specifikt den på bilden.

Är jättenöjd med den. Den uppfyller verkligen alla våra behov 🤗

Skulle rekommendera den ifall någon frågande MEN som jag skrev tidigare så vet jag inte vad skillnaden är mellan olika bärselen. Vi valde bara enligt behov och krav. 

✌🏼
Alejandra - första trippen till stan.
Idag tog jag vår första tripp till stan. Hade tandläkare så behövde ta mig dit. Vi hade dock sällskap av min mor så vi åkte inte helt själva. Det var tur det, för att hissarna vad avstängda, just där vi klev av och jag tycker att rulltrappor är läskiga. Men allt fick suveränt, förutom att det var så fullt på bussarna och det var sjukt varmt. Som tur var, klev vi på först och klev av sist så det gick bra för oss men ändå.. Bussen var sen också.. Men men vi kom hem bra. 

Tack mi Mamita för sällskapet 💜

Hemma så hade vi besök av älsklingens mamma, bror och Uffe. Mysigt med sällskap och fika 😁

Nu ligger vi i sängen och myser. Kanske blir det någon film-, serie- eller tv-häng.

Peace n love 😘