Alejandra - Förbättring del 1
Sååå nu har jag och killen jobbat på för att bli klar med del 1 i vår förbättringsplan. 

Att bli klar med de sista delarna som är kvar att göra i lägenheten 💪

More to come!

Alejandra - stämpel på varandra
Jag hänvisar alltid till Anthon som min kille eller älskling. Yes folk, alla vet att när jag säger älskling eller älsklingen så är det honom jag hänvisar till. Men det är många som frågar mig: men bor ni inte tillsammans? men är ni inte förlovade? Sedan får jag följdfrågan: varför säger du killen när han är din fästman? Varför säger du killen när ni är sambo? 

Varför behöver man ha en exakt stämpel på vart i förhållandet man befinner sig i? Är det för de som är osäkra i vad de och deras partner befinner sig i ska kunna jämföra med vad andra har? Vad händer när man är inom flera "kategorier" ska man då hänvisa till varandra som fästman och sambo? Äh, jag blir bara förvirrad 😂 

Nu är jag kanske specifik när jag just säger killen eller älskling, kunde egentligen ha räckt med namnet.

Ska benämningen på vad man är vara så viktig? I mina ögon kallar man varandra exakt vad man vill så länge båda är med på det och respekterar varandra. ❤️ 

Jag delar med mig iallafall på en bild på mig och älskling, från nyår. 😘


Alejandra - Ren clean skincare kit
 
Jag brukar få lite problem med min hy under höst och vinter, genom att hyn blir jättetorr. Jag har testat på flera krämer som jag har blivit rekommenderad men har inte blivit riktigt nöjd. Antingen blir ansiktet fettigt eller oljig och jag får utslag, eller så blir jag torrare. Jag kan säga att jag istället har använt handkräm på ansiktet som har fungerat bättre än alla de krämer jag tidigare köpt, men i jul fick jag denna kitt med ansiktsprodukter. 
Ett kitt med fyra ansiktsprodukter för den dagliga vården: rengöring, serum, ögonkräm och dagkräm.
 
Jag rekommenderar den varmt för de  som har liknande problem. Finns även för andra hytyper. Jag kan säga att jag inte blir fet eller oljig om hyn, ansiktet känns len och mjuk samt att jag inte får några utslag. 
 
Ni kan finna krämerna och kitten på: Här
 
Enjoy!