Alejandra - flyter på
Dagarna fortsätter att smälta samman, vilket gör att jag inte vet ens vad det är för dag eller tid. Både igår och förrgår var ganska neutrala dagar och mindre händelserika dagar, de har bara rullat på. 

Sömnen har fortfarande inte återställt sig, utan jag sover när jag kan och har lust. Så det gör att jag tappar lite tidsuppfattningen.

För övrigt så är det mys som gäller hemma hos mig. ☺️ även om jag önskar att jag hade mer tid så att jag kan mysa så mycket mer och längre med alla här. Men jag gör så gott jag kan.

Nu ska jag göra lite pyssel medan alla här hemma sover och jag ligger här klarvaken. 

🌸
Alejandra - godmorgon!
Uppe nu och ligger klarvaken fast jag egentligen är trött. När jag är så här trött så börjar tankarna att sväva iväg. Att tänka sig att mitt liv såg annorlunda ut för åtta dagar sedan. Tanken av att hur allt kan förändras från ena dagen till den andra är otroligt. Förändringarna är inget som jag ser som negativa, utan bara en del av livet. Men kan säga att jag känner mycket glädje och kärlek. 

Måste tyvärr avsluta innan jag är klar med skrivandet. ✌️
Alejandra - lördagsträff
Idag hade vi får lördagsträff som vi brukar ha med min familj. Jag märker att mycket har förändrats i mitt och killens liv. Inget åt det negativa, utan det krävs bara lite mer planering nu när vi ska göra något. Allt från att äta till att klä på oss. Men jag klagar inte.

Åt iallafall jättegoda hemmagjorda burgare som Papa gjorde. Såå mumsiga och saftiga. Familjen var där också och det var jättemysigt. Det är alltid lika roligt att träffa syskonen, mama, papa, mormor och morfar. Vi har alltid lika roligt och trevligt när vi ses.

Nu ligger vi här och förbereder oss inför natten.

Hoppas att du har haft en bra lördag. 💕