Alejandra - rekommenderar blogg: Lyftmer

 

 

Välkommen till Lyftmer! 

 

Vi som driver Lyftmer är ett par som som brinner för träning.
För oss är det viktigt att lyfta fram naturlig kroppsbyggning. Med rätt kunskap, teknik och kost kan man komma långt när det gäller att bygga muskler utan anabola steroider.
Vi vill vara en bra förebild för människor som tränar och förhoppningsvis hjälpa våra läsare att få motivationen och ge de extra procenten som behövs för att få resultat på gymmet.
Det är viktigt för oss att poängtera skillnaden mellan lagliga kosttillskott som hjälper dig att tillföra viktiga ämnen för att bygga muskler och de förbjudna anabola steroiderna som förutom att bygga muskler även har många väldigt farliga bieffekter.
 

Vi tackar gärna ja till dem som vill testa oss för doping!

Alejandra - nedräkning till semestern!

Så nära men så långt bort! 😁 


Ser verkligen fram emot semestern de kommer att vara så väl förtjänade. Av någon anledning har jag blivit så trött på senaste tiden. Tror att det har att göra med kosten och träningen. Har inte varit lika aktiv då vi har hållet på med renoveringen av lägenheten. Jag kommer art bjuda på före och efter bilder, hahaha, ni kommer att se omvandlingen. Just nu börjar det närma sig slutet av renoveringen, men vi har inte haft bråttom då vi redan har en fast plats att vara på. Så det känns jätteskönt. Jag ska sätta igång med träningen som förr redan idag då vi inte kan göra så mycket i lägenheten för tillfället. Så vi ses antingen på gymet, löpspåret eller i träningslokalen. 

Kärlek!