Alejandra - då är rutinerna igång igen
En ny arbetsvecka har börjat, fast jag egentligen känner för att vara ledig. 
Känner för att vara hemma med min älskade lilla pojke och bara umgås. Finns inget bättre eller mysigare. 

Men nu får jag ta mig i kragen och inse verkligheten. Så vad gör man då? Jo, man gör det bästa av situationen 😁 

På väg till jobbet nu 😴

Förhoppningsvis får jag mig en kopp kaffe när jag kommer fram och effekten kickar igång.

Godmorgon! 
Alejandra - Babyshower
Idag blev det en babyshower för min syster som ska få sitt andra barn. En pojke denna gång 💙 i fredag handlade jag det som behövdes och igår kväll började jag förbereda allt som skulle hängas upp, att som skulle dekoreras och presenten såklart. 
Idag hann vi precis klart innan hon dök upp och blev överraskad av oss. Hon trodde att vi hade glömt och inte skulle göra något, men vi hade sedan länge tillbaka planerat utan att hon fick veta. Hennes kille visste inte heller förrän några dagar sen. Vi ville inte riskera att han skulle råka säga något eller behöva förklara varför vi ringer honom konstant, när vi gör övrigt inte gör det. 

Men hon blev jätteglad och det blev en rolig och jättefin familjenträff ❤️

Nu har lille somnat och jag håller på tvättar kläder inför morgondagen. Älskar doften av rena kläder och så känner man sig så fräsch när man doftar gott. Så har precis satt på torkfunktionen på maskinen och ska röra mig mot sängen. Men först borsta tänderna!

Hoppas att du får en god natt och att du har haft en bra helg. Imorgon börjar en ny vecka med nya äventyret och nya utmaningar 🤗
Alejandra - symässan
Idag blev det en tripp till symässan i Älvsjö. Tillsammans med min mor och stora syster, åkte vi dit för att inspireras och fynda.

Fanns massa fint men slutade med att vi kom hem med mycket garn, för hösten och vintern är närmast. Tyg köper vi mer för sommarkläder, plus att det var lite dyrt.

När vi var där träffade vi andra pinglor som tillhör familjen, så det blev en roligare träff.

Jag avslutade besöket med ett kort innan vi reste oss och gick.

(null)

Alla tre gick därifrån nöjda och glada 🛍