Alejandra - Sex med djur förbjuds

"Sex med djur förbjuds

Regeringen vill förbjuda sex med djur från den 1 april.

– Det ska inte finnas några tveksamheter kring att det är förbjudet att plåga djur, säger landsbygdsminister Eskil Erlandsson (C) i en kommentar.

Redan i dag är det förbjudet att utsätta djur för lidande, men det har varit svårt att straffa tidelag. Frågan om förbud mot tidelag har diskuterats länge och lagskärpningen har haft brett stöd i riksdagen.

Utöver förbudet mot tidelag innehåller lagförslaget också starkare skydd för försöksdjur." Aftonbladet.se


Bordet detta inte redan vara förbjudet!

Det är djurplågeri, vem är det som inte förstår detta?!

Det finns inte en chans att detta ens borde tänkas över!

Jag blir så arg och irriterad att detta inte ingår i "djurplågeri".

 

ÄCKEL MÄNNISKOR SOM UTSÄTTER DJUR FÅR SÅDANA SAKER!!

Alejandra - Blind!
Att vara blind och inte se alls fast man anstränger sig är inte roligt! Igår var jag hos en ögonspecialist som skulle göra en undersökning och först gjode han det vanliga med att man skulle läsa av bokstäver, etc. Men sen skulle han undersöka ögonen med ögonmikroskop och la i droppar i mina ögon så att pupilen vidgas. Det  var det obehagligaste jag har varit med om, jag såg inte alls på närhåll. På avstånd var det liiite bättre men jag var helt yr, kunde inte gå och kunde inte jobba efteråt. Jag såg inte vad som stod på varken mobilen eller iPaden. Det var hemskt!
 
Idag ser jag åter igen, inte perfekt men ok.
Pupilerna är fortfarande utvidgade och av alla dagar så skinner solen idag, fast det gjode den också när jag var på väg hem.
 
 
Så här såg jag allt igår.
 
Alejandra - Höst seg
Står på jobbet och skriver ett långt dokument om ett system. Det är helt ok att göra ibland men idag känns det absolut inte ok. Jag är så seg fast jag sov gott och vaknade relativt tidigt, som vanligt.
 
Sitter med en kopp te för att se om jag får lite värme och energi. Önskar inte att det vore helg just nu utan bara att jag kunde lägga mig och blunda i några minuter för att återfå krafterna.
 
Var och tränade med älsklingen igår på sats, det gick bättre än förväntat då båda var lite små trötta när vi for men det blev grymt! Känner inte av träningsvärken än men kanske i morgon för att idag känner jag träningsvärken från i förrigår. Men kände absolut inget igår. Sjukt men skönt.
 
Nu ska jag åter igen börja arbeta efter att ha delat med mig av mina tankar lite.
 
Kärlek <3