Alejandra - allt för en gunga..
Vi var lite rastlösa och behövde gå och handla. Efter att vi hade handlat klart gick vi till en lekpark nära oss. Vi kände att det var tråkigt att bara gå hem direkt. Så där lekte lillen lite tills han såg gungorna. Han älskar att gunga och det var där vi fastnade.

(null)

Några gungor ifrån oss satt några andra barn och lekte. Tills ett annat barn kom och tog en gunga som var "ledig". Pojken som hade suttit och gunga hoppade av och skulle se hur långt han kom, när ett annat barn springer till gungan och tar den. Han ber om att få gungan tillbaka och det var början på allt. Snart hade ena barnets syskon hämtat sin mamma för att pojken hade bett om att få tillbaka gungan och kallat hen blind medan det andra barnet hade kallat pojken för döv. Snart gick pojken därifrån och berättade vad som hade hänt för en man. Mannen konfronterar mamman och rör sig tillbaka till bordet han hade suttit vid innan han hade fått upp för att röka. Sekunder efter springer en man och en kvinna till mamman och hennes vänninor och där blev det bråk. Barnen omkring grät för att föräldrarna bråkade och det blev kaos. Jag ber killen kolla vad som händer medan jag tar upp lillen ur gungan. Slutade med att kvinnan har ett rivmärken på bröstkorgen, mamman blivit av med slöjan och mannen ska ha slagit en gravidkvinna, mammans vännina. Det blev stopp på bråket, och polisen kom, och ja det blev en riktig kaos. Allt för en gunga.. 
Jag var förvånad hur allt eskalerade inom loppet av några minuter. Helt sjukt. Barn kommer alltid att bråka och de kommer att lösa de flesta problemen själva men att som förälder börja slåss framför barnen är bara sjukt. Framförallt när det kommer till att slåss om en gunga! 

Vi rörde oss iallafall strax därefter och nu sover liten och jag ska sova nu också.

God natt ⭐️🌙✨