Alejandra - ensam på sitt kalas.. fy er andra föräldrar!

Läste nyss ett inlägg från en mamma vars dotter hade gått på kalas. 

Blev så ledsen och arg!

En pojke hade bjudit in sin förskoleklass på sitt första kalas. Pojkens mamman är ensamstående och har inte det tät. Mamman hade satsat stort, lagat mat, fixar upp det enda rummet i huset med massa leksaker och förberett inför kalaset. De flesta på förskolan hade tackar ja, så mamman och sonen inväntade gästerna. När det bara var flickan och hennes mamma som dök upp på kalaset. Ingen hörde av sig och sa till att de inte kunde, utan de dök bara inte upp!

Läser även igenom kommentarerna och ser att det är flera som har råkat ut för detta! Föräldrar förbereder i dagar inför kalaset, då många osat ja, men sen så dyker ingen upp, eller bara en eller två pers.
Tycker att det är så himla respektlöst!

Hur kan man göra så här!?

Jag förstår om något allvarligt eller akut dyker upp, men då hör man av sig, och säger att man inte kan komma OCH man gör det så fort som möjligt och inte i sista sekund! 

Ingen ska behöva sitta ensam med ett fulldukat bord med mat och förberett lekar etc., för att ingen ska dyka upp och inte ens hör av sig! Dessutom utsätta ett barn för detta! 

Man gör inte så! Det är så himla respektlöst mot barnet och föräldrarna som har förberett och har kanske byggt upp en förväntan som bara krossas. 

Alltså jag brinner just nu! Hur kan man göra så här!? Hur tänker de personerna som gör så här!? Skulle de själva vilja vara i den sitsen, där ingen dyker upp på deras kalas, trots all slit!? 

Äääh! Jag fattar inte!

Säger bara fy, fy på er om ni någon gång har utsatt någon för denna situation, skäms! 

Just i situationen ovan så gick iallafall flickan och hennes mor dit, men att flera barn ska ha fått sitta ensamma och firat sin födelsedag, för att ingen dyker upp.. 😤

Kommentera inlägget här: